Ασφάλιση Επαγγελματικών
Οχημάτων

Περισσότερα

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Προϊόντος

Περισσότερα

Ασφάλιση ενοικιαζόμενων
δωματίων

Περισσότερα

Ασφάλιση ιχθυοκαλλιέργειας

Περισσότερα

Ασφάλιση μεταφοράς εμπορεύματος

Περισσότερα

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη

Περισσότερα

Κερκυραϊκή Ασφαλιστική για Επαγγελματίες


Με περισσότερα από σαράντα χρόνια εμπειρίας στον ασφαλιστικό χώρο στην Κέρκυρα, η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική αποτελεί το δικό σας γραφείο ασφαλίσεων. Με την άρτια εξειδίκευση και την τεχνογνωσία μας στον ασφαλιστικό χώρο προσφέρουμε λύσεις και ασφαλιστικά προϊόντα για το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα, το σκάφος, το σπίτι, την επιχείρηση, την ζωή, την σύνταξη και την υγεία σας. Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για κάθε σας ασφαλιστική ανάγκη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ

Αξιοπιστία

Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική, ασφαλίζουμε από το 1972 με υπευθυνότητα, συνέπεια και σεβασμό τους πελάτες μας προστατεύοντας τον καθένα για κάθε τι σημαντικό για αυτούς ώστε να ζούν το παρόν και να κοιτάζουν το μέλλον με αυτοπεποίθηση.

Τεχνογνωσία

Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική παρέχουμε μια τεράστια γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων που αφορούν τόσο τους παραδοσιακούς κλάδους όσο και τους εξειδικευμένους κλάδους ασφαλίσεων. Με μια δυνατή ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων και με συνεχή εκπαίδευση μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες με συνέπεια και αξιοπιστία.

Δίκτυο Συνεργατών

Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με τα ίδια κριτήρια που επιλέγουμε και τους φίλους μας, οι επαγγελματικές μας συνεργασίες με κορυφαίες και εξειδικευμένες ανά περίπτωση Ασφαλιστικές Εταιρίες είναι δοκιμασμένες στον χρόνο. Οι στρατηγικές αυτες συνεργασίες μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους πελάτες μας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό καλύψεων και υπηρεσιών για το σύγχρονο Ιδιώτη αλλά και Επαγγελματία.

Προσωπικές Ασφαλίσεις


Η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική με σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις σας προσφέρει την βεβαιότητα και την οικονομική ελευθερία που χρειάζεστε ώστε να καλυψετε τις ανάγκες που μπορεί να έχετε όπως η ασφάλιση του αυτοκινήτου και της κατοικίας, η νοσοκομειακή περίθαλψη και η ασφάλιση ζωής καθώς και η εξασφάλιση σύνταξης και αποταμίευσης. Είμαστε περήφανοι που εξασφαλίζουμε εδώ και χρόνια τις ανάγκες ιδιωτών πελατών που μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν. Δείτε τα προγράμματα προσωπικής ασφάλισης που σας προσφέρουμε και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες ή της οικογένειάς σας.

Επαγγελματικές Ασφαλίσεις


Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μας εμπιστευτείτε την ασφάλεια της επιχείρησής σας. Με στρατηγικές συνεργασίες εξασφαλίζουμε την προστασία των επενδύσεων σας με ασφαλιστικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου. Δείτε το πλήθος των επαγγελματικών ασφαλιστικών λύσεων που σας προτείνουμε και επιλέξτε εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.


Το γραφείο μας

Από την ίδρυση μας μέχρι και σήμερα εξακολουθούμε να εργαζόμαστε με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη μας αλλά και απέναντι στους συνεργάτες μας, δηλαδή τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε.


Η ομάδα μας

Η ομάδα της Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής αποτελείται από πλήρως καταρτισμένους ασφαλιστικούς συμβούλους έτοιμους να σας παρέχουν τις καλύτερες λύσεις της αγοράς με γνώμονα πάντα την δική σας εξυπηρέτηση.