Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντος

Κάθε επιχείρηση που θέλει να εξελιχθεί στοχεύοντας αποκλειστικά στο κέρδος, φροντίζει όλες τις παραμέτρους που μπορεί να την απασχολήσουν. Γι’ αυτό και δίνει ιδιαίτερη έμφαση όχι μόνο στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά συγχρόνως είναι απόλυτα έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε περίπτωση που κάποιο δικό της προϊόν θα γίνει αφορμή για πρόκληση βλάβης σε έναν πελάτη της.

Αυτό συνεπάγεται τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης Προϊόντος, η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις παραγωγής, διακίνησης ή και διάθεσης διάφορων προϊόντων όπως τρόφιμα, ποτά, εξαρτήματα μηχανημάτων, είδη οικιακής-επαγγελματικής-βιομηχανικής χρήσης.

Με τα προγράμματα ασφαλιστικής κάλυψης για την Αστική Ευθύνη Προϊόντος, η επιχείρησή σας θωρακίζεται έναντι τρίτων και καταναλωτών που ενδέχεται να αξιώσουν αποζημίωση για ζημιές όπως σωματικές βλάβες ακόμα και θάνατο ή και υλικές ζημιές, οι οποίες έχουν προέλθει ως αποτέλεσμα από οποιοδήποτε ελάττωμα των προϊόντων της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Αξιοποιώντας την ευελιξία επιλογών που παρέχουν τα ασφαλιστικά προγράμματα Αστικής Ευθύνης Προϊόντος από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική προσθέτετε στην επιχείρησή σας μα επιπλέον κάλυψη, που τόσο πολύ χρειάζεται κάθε παραγωγή μηχανή προκειμένου να ανταποκριθεί σε μια σειρά από απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορούν να προκύψουν ανάμεσα στα προϊόντα που παράγετε και τους καταναλωτές.

Η μεγάλη αξία της Ασφάλειας για την Αστική Ευθύνη προϊόντος αποτελεί μια σημαντική παράμετρο που χρίζει σημαντικής προσοχής από κάθε επιχείρηση ιδιαίτερα στη σύγχρονη εποχή. Το ανταγωνιστικό κλίμα σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση αυξάνουν την καχυποψία με αποτέλεσμα τα προϊόντα που παράγετε να εκτίθενται σε πολύ περισσότερες αφορμές για τυχόν αντιδράσεις από καταναλωτές, από όσο θεωρείτε πιθανό να συμβαίνει.

Από την πλευρά της μια επιχείρηση ευθύνεται άμεσα για κάθε ζημιά προς έναν καταναλωτή, η οποία οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος της επιχείρησής σας. Περιπτώσεις που ένας καταναλωτής μπορεί να στραφεί εναντίον μιας επιχείρησης ως θιγόμενος από ένα προϊόν της περιλαμβάνουν ζημιές που μπορεί να υποστεί από ελαττωματική σχεδίαση του προϊόντος, από λάθη στην παραγωγή του, ακόμα και από μια λανθασμένη συμβουλή ή αμέλεια προειδοποίησης.

Η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική στέκεται βασικός συμπαραστάτης σε κάθε επιχείρηση προσφέροντας μια σειρά από ευέλικτες και ειδικά μελετημένες επιλογές για ασφαλιστική κάλυψη Αστικής Ευθύνης Προϊόντος έτσι ώστε κάθε επιχείρηση να βρει την προστασία που της χρειάζεται.
Επιλέξτε το πρόγραμμα ασφάλισης που ανταποκρίνεται στη δική σας επιχείρηση και αποφύγετε ενδεχόμενες σημαντικές οικονομικές ζημίες που ίσως ανακύψουν από έναν διαμαρτυρόμενο καταναλωτή.

Ασφαλιστείτε απέναντι στην Αστική Ευθύνη Προϊόντος και πραγματοποιήστε την επένδυση που μπορεί να πάει την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.