Ασφάλιση ενοικιαζόμενων δωματίων

Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πάρα πολλά νησιά και υπέροχα μέρη τόσο παραθαλάσσια όσο και ορεινά. Η ιδανική της τοποθεσία την καθιστά σε έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό δικαιολογεί το γεγονός ότι ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, περιλαμβάνοντας πληθώρα από επιχειρήσεις εστίασης και καταλυμάτων. Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική επενδύουμε στον τουρισμό εκτιμώντας τον ως μια από τις βασικότερες πηγές εσόδων της χώρας μας, προσφέροντας ευέλικτα προγράμματα για ασφάλιση ενοικιαζόμενων δωματίων που είναι επιλεγμένα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη επαγγελματία.

Κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έρχονται στη χώρα μας για να απολαύσουν τις διακοπές τους, επιλέγοντας για τη διαμονή τους κάποιο από τα αμέτρητα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατίθενται. Γι’ αυτό και κάθε επαγγελματίας ενοικιαστής δωματίων οφείλει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος, ούτως ώστε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια ακόμα και κάτω από τις πιο απρόβλεπτες καταστάσεις.

Είναι σημαντικό για όλους τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων να προστατεύσουν την επιχείρησή τους με την κατάλληλη ασφάλιση, για να είναι καλυμμένοι από οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και επιφέρει ζημία στην επένδυσή τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς, καθώς επίσης και άλλα απρόβλεπτα φυσικά φαινόμενα που μπορεί να προκαλέσουν καταστροφικές συνέπειες για μια επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων. Συχνά φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί ακόμη με περιπτώσεις κλοπών που είναι δύσκολο να ελεγχθούν ιδιαίτερα την περίοδο της τουριστικής αιχμής στη διάρκεια μιας σεζόν. Γιατί λοιπόν εσείς να βρεθείτε προ εκπλήξεως;

Γι’ αυτό και η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που διέπουν μια επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια, φροντίζει και σας προτείνει ασφαλιστικές λύσεις που θα θωρακίσουν με ασφάλεια τα συμφέροντά σας. Με μεγάλη πείρα πάνω στον τομέα ασφάλισης τουριστικών επιχειρήσεων, διαθέτουμε και συνιστούμε τα κατάλληλα προγράμματα ασφάλισης για ενοικιαζόμενα δωμάτια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων.

Ελάτε να σας βοηθήσουμε για να βρείτε την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει περισσότερο στη δική σας επιχείρηση για να βγαίνετε πάντοτε κερδισμένοι από τη δουλειά σας. Η ασφάλιση για ενοικιαζόμενα δωμάτια δεν είναι μια ακόμα επιλογή, αλλά αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο ανταγωνιστικότητας, επιβίωσης και πρόνοιας για εσάς και την επιχείρησή σας.