Ασφάλιση οχημάτων

Αν για έναν ιδιώτη οδηγό, η ασφάλιση οχήματος αποτελεί απαραίτητη επιλογή, τότε για έναν επαγγελματία οδηγό είναι αναπόσπαστο μέρος της ίδιας της δουλειάς του! Κάθε εργαζόμενος θέλει να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια στον χώρο εργασίας του. Τι συμβαίνει όμως όταν η δουλειά συνδυάζεται με εξωτερικό χώρο και μάλιστα όταν μιλάμε για οδήγηση;

Όλοι ανεξαρτήτως οι επαγγελματίες οδηγοί γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να περνούν αμέτρητες ώρες στο τιμόνι σε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις. Τι σημαίνει να βρίσκονται διαρκώς εκτεθειμένοι στους κινδύνους της ασφάλτου, έχοντας παράλληλα να διαχειριστούν την ασφάλεια των πελατών τους, των εμπορευμάτων τους και φυσικά την ασφάλεια του ίδιου του επαγγελματικού τους οχήματος.

Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική αναλογιζόμενοι τη σπουδαιότητα που έχει η ασφάλεια για κάθε επαγγελματικό όχημα, έχουμε προνοήσει και προτείνουμε μοναδικά προγράμματα για ασφάλιση ταξί, ασφάλιση για φορτηγό και ασφάλιση για αγροτικό όχημα. Επιλεγμένα και ευέλικτα προγράμματα μέσα από ειδικά πακέτα ασφαλίσεων για να είστε προστατευμένοι σε κάθε αρνητική συγκυρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Ασφάλεια εταιρικών οχημάτων

Τα εταιρικά οχήματα για μια επιχείρηση αποτελούν σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο. Πραγματοποιώντας μια σειρά από απαραίτητες καθημερινές υποχρεώσεις όπως μεταφορά προσωπικού, μεταφορά εμπορευμάτων, εκτέλεση εργασιών ή εξωτερικές δουλειές, συμβάλλουν καθοριστικά στη συνολική λειτουργία κάθε επιχείρησης.

Τα παραπάνω αποτελούν ξεκάθαρους λόγους για να καταλάβει κανείς πόσο αναγκαία είναι η ασφάλιση εταιρικού οχήματος. Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική έχουμε προνοήσει και παρουσιάζουμε ευέλικτα και εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης για εταιρικά οχήματα κάθε τύπου έτσι ώστε κάθε επιχείρηση να βαδίζει σε ασφαλείς δρόμους.

Επιλέξτε από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για εταιρικά οχήματα κάθε τύπου και χαρίστε στην επιχείρησή σας τη σιγουριά που χρειάζεται για να κινείται άνετα σε κάθε πρόκληση.

Ασφάλιση για εταιρικά οχήματα από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική αποκλειστικά για επιχειρηματίες που δεν θέλουν να αφήνουν τίποτα στην τύχη!

Ασφάλεια ταξί

Κάτι πολύ παραπάνω από ένας απλός σύντροφος σε όλες τις πολύωρες καθημερινές διαδρομές στους δρόμους, το ταξί αποτελεί για τον οδηγό του, το μέσο με το οποίο έχει αποφασίσει να αποκομίζει τα προς το ζην γι’ αυτόν και την οικογένειά του.

Για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη: επιλέξτε σήμερα ένα από τα κορυφαία προγράμματα ασφάλισης ταξί και εξασφαλίστε ένα ασφαλές επαγγελματικό μέλλον ακολουθώντας οποιαδήποτε διαδρομή!

Σε αντίθεση με τις δύσκολες εποχές της κρίσης στην Ελλάδα, η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική στέκεται αρωγός σε κάθε οδηγό ταξί, προσφέροντας ειδικά προγράμματα ασφάλισης για ταξί μέσα από ευέλικτα πακέτα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου.

Έχοντας μελετήσει διεξοδικά όλους τους παράγοντες που αφορούν την επαγγελματική δραστηριότητα ενός ταξί, από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου μέχρι την πραγματικότητα όπως αποτυπώνεται με καθημερινές αναφορές και στατιστικές, προτείνουμε μια σειρά από ασφαλιστικές καλύψεις που προλαμβάνουν κάθε αρνητική συγκυρία για έναν επαγγελματία οδηγό ταξί, προστατεύοντας τον ίδιο και τον επαγγελματικό του χώρο.

Ασφαλίστε το ταξί σας με κάποιο από τα ειδικά επαγγελματικά προγράμματα ασφάλισης για οδηγούς ταξί που θα βρείτε στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική και εξοπλίστε με ασφάλεια το επάγγελμά σας, τον εαυτό σας, τους πελάτες σας και την οικογένειά σας!

Ασφάλειες φορτηγών

Εκεί που οι άλλοι σταματούν, εσείς συνεχίζετε. Με συνεπιβάτη τα επαγγελματικά προγράμματα ασφάλισης για φορτηγό από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική, κάθε διαδρομή φορτηγού έχει τελικό προορισμό την ασφάλειά σας.

Ίσως μια από τις πιο επίπονες επαγγελματικές κατηγορίες είναι αυτή των οδηγών φορτηγού. Μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, πολλές ώρες στο τιμόνι, νυχτερινά ταξίδια σε συνδυασμό με ογκώδη φορτία καθιστούν το επάγγελμα αρκετά κουραστικό, επιβαρύνοντας συγχρόνως όχημα και οδηγό.
Όλα αυτά αυξάνουν τις πιθανότητες για μια αρνητική συγκυρία που αντιμετωπίζει ο ανθρώπινος παράγοντας…

…Όχι όμως για εκείνους που έχουν επιλέξει την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική για να ασφαλίσουν το φορτηγό τους με κάποιο από τα ειδικά επαγγελματικά προγράμματα ασφάλισης για φορτηγό που θα βρείτε στην εταιρία μας!
Ευέλικτες επιλογές για ασφάλιση φορτηγού που καλύπτουν απόλυτα τις αυξημένες ανάγκες για έναν οδηγό φορτηγού, προλαμβάνοντας κάθε μικρή ή μεγάλη περίπτωση που αφορά την ασφάλεια φορτηγού.

Τώρα κάθε επαγγελματίας οδηγός φορτηγού μπορεί να νιώθει ασφάλεια με την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική στο πλευρό του. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε διαδρομή προσφέροντας επαγγελματικά πακέτα για ασφάλιση φορτηγού που καλύπτουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις.

Δεν προλαμβάνουμε απλώς τον κίνδυνο… Προστατεύουμε τη ζωή!

Ασφάλειες αγροτικών οχημάτων

Για έναν από τους πιο ζωτικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας όπως ο πρωτογενής αγροτικός τομέας, τα οχήματα αποτελούν την κινητήριο δύναμή του.

Πληθώρα αγροτικών οχημάτων καλύπτει καθημερινά τις τεράστιες εκτάσεις που σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, γεγονός που από μόνο του δείχνει πόσο μεγάλη είναι η συμμετοχή των αγροτικών οχημάτων στην καθημερινότητα του Ελλαδικού χώρου.

Μια τόσο έντονη πραγματικότητα, ωστόσο, είναι απαραίτητο να μην αφήνεται στην τύχη! Η ασφάλιση αγροτικού οχήματος αποτελεί βασικό κομμάτι για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της αγροτικής παραγωγής, εξασφαλίζοντας κάθε επαγγελματία αγρότη.

Επικεντρωθείτε χωρίς επιπλέον άγχος στις απαιτητικές υποχρεώσεις ενός αγροτικού επαγγέλματος, ασφαλίζοντας τα αγροτικά οχήματά σας με τα ειδικά επαγγελματικά προγράμματα για οδηγούς από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική.
Η καλλιέργεια της φύσης ενέχει ήδη μεγάλο αριθμό απρόβλεπτων καταστάσεων για να έχετε να ανησυχείτε για την προστασία των επαγγελματικών σας οχημάτων, όταν υπάρχουν τα εξειδικευμένα επαγγελματικά προγράμματα ασφάλισης για αγροτικό όχημα από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική.

Οποιοδήποτε απλό ή περίπλοκο ζήτημα μπορεί να σας απασχολήσει, προλαμβάνεται απόλυτα, διασφαλίζοντας το αγροτικό σας όχημα για να μπορείτε εσείς να ατενίζετε με θάρρος το μέλλον!