Ασφάλιση ιχθυοκαλλιέργειας

Όπως κάθε επαγγελματικός κλάδος με ιδιαίτερες απαιτήσεις, έτσι και οι ιχθυοκαλλιέργειες έχουν συγκεκριμένες ανάγκες που πρέπει να διαφυλάξουν στην καθημερινότητά τους.

Αποτελώντας παραγωγικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στο νερό, έχουν να φέρουν καθημερινά εις πέρας μεγάλες υποχρεώσεις προκειμένου να είναι αποδοτικές. Η σημαντική αύξηση που έχει σημειωθεί στις εξαγωγές τους τα τελευταία χρόνια μάλιστα, καθιστά ακόμα πιο απαιτητική την ημερήσια δραστηριότητα μιας ιχθυοκαλλιέργειας.

Όλα αυτά αυξάνουν το ρίσκο που αναλαμβάνει ένας ιδιοκτήτης ιχθυοκαλλιέργειας, ο οποίος, έτσι κι αλλιώς, έχει επενδύσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Επένδυση που αντιμετωπίζει μια σειρά από πιθανούς κινδύνους για τους οποίους οφείλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική γνωρίζουμε βαθιά τις ανάγκες που καλούνται να καλύψουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες ιχθυοκαλλιέργειας. Γι’ αυτό ερχόμαστε δίπλα τους και προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα ασφάλισης για ιχθυοκαλλιέργειες, ειδικά προσαρμοσμένα για να ανταποκρίνονται σε κάθε πιθανό κίνδυνο που μπορεί να προκύψει.

Επιλέγοντας τα ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης για ιχθυοκαλλιέργεια από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική, κάθε επαγγελματίας ιχθυοκαλλιέργειας μπορεί να αφοσιωθεί αμέριμνος στις μεγάλες υποχρεώσεις της επιχείρησής του.