Ασφάλιση κατασκευής έργου

Στη χώρα μας ένας μεγάλος αριθμός επαγγελμάτων δραστηριοποιείται σε κατασκευαστικά έργα και οικοδομικά κτήρια. Μπορεί τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικής κρίσης να έχει σημειωθεί ύφεση στον κατασκευαστικό τομέα, ωστόσο συνεχίζουν να γίνονται επενδύσεις σε έργα.
Πολλοί και διαφορετικοί κλάδοι συνεργάζονται για να ολοκληρωθεί σωστά ένα έργο. Όπως είναι γνωστό, η κατασκευή ενός έργου είναι μια σχετικά πολύπλοκη, χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία που συνδυάζει πολλαπλές δυνάμεις όπως το διαθέσιμο κεφάλαιο, τα οικοδομικά υλικά, τα μηχανικά μέσα και πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη εργασία.

Μοιραία η διαδικασία αυτή εμπεριέχει μια σειρά πιθανών κινδύνων, που όταν επέλθουν μπορεί να προκαλέσουν ζημιές τόσο στο ίδιο το έργο, όσο και σε τρίτα πρόσωπα ή στο απασχολούμενο εργατοτεχνικό προσωπικό. Οι κίνδυνοι αυτοί μπορεί να προέλθουν είτε από τυχαίους παράγοντες όπως ακραία φυσικά φαινόμενα, είτε όμως και από ανθρώπινα λάθη, οπότε η ευθύνη πέφτει συνολικά στον εκάστοτε μελετητή, μηχανικό ή κατασκευαστή.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουμε συναντήσει, όπου οι παραπάνω επαγγελματίες πλήρωσαν ακριβά το τίμημα του τυχαίου αλλά ζημιογόνου γεγονότος ή της ανθρώπινης αστοχίας. Με την τύχη, ωστόσο, καλό είναι να μην βάζουμε στοιχήματα όταν ειδικά πρόκειται για μια τόσο περίπλοκη και πολυπληθή επαγγελματική δραστηριότητα. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει κάθε επαγγελματίας του χώρου να μη βρεθεί απροετοίμαστος μπροστά στους ενδεχόμενους κινδύνους.

Και μπορεί να το καταφέρει αυτό με τα προγράμματα για την Ασφάλιση Κατασκευής Έργου από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική. Τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας, βλέποντας πάντα πριν από εσάς… για εσάς, έχουν καταρτίσει και σας προτείνουν μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα κατασκευής έργου προσφέροντας στον σύγχρονο επαγγελματία μηχανικό, τη σιγουριά που χρειάζεται για κάθε μικρό ή μεγάλο έργο καλείται να φέρει εις πέρας.

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης κατασκευής έργου που αντιστοιχεί στην περίπτωσή σας και βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις στην εξέλιξη κάθε κατασκευής. Αναπτυχθείτε αμέριμνοι στο σύγχρονο και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον του τομέα των κατασκευών και αμυνθείτε απέναντι στο ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικό κλίμα της εποχής, έχοντας σαν «όπλο» σας το σωστό πρόγραμμα ασφάλισης για κατασκευή έργου που χρειάζεστε.