Ασφάλιση μεταφοράς εμπορεύματος

Ο κλάδος της ασφάλισης μεταφερόμενων εμπορευμάτων αποτελεί μία από τις παλιότερες μορφές ασφάλισης που διατυπώθηκε σε κανόνες δικαίου και συναντάται ακόμη και σε αρχαίους πολιτισμούς.

Με την ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων στην Ασφαλιστική Κερκυραϊκή στοχεύουμε στην κάλυψη των διακινούμενων προϊόντων για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια κατά την εισαγωγή, την εξαγωγή ή τη μεταφορά τους σε οποιονδήποτε προορισμό.

Όσοι είστε επαγγελματίες στο χώρο των μεταφορών γνωρίζετε καλά τη σπουδαιότητα και τη μεγάλη ευθύνη της ασφαλούς διακίνησης εμπορευμάτων με μεγάλη αξία.Τα καθημερινά δρομολόγια, τα αμέτρητα χιλιόμετρα, οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες ή η επικινδυνότητα του δρόμου είναι μόνο μερικές από τις δυσκολίες του επαγγέλματος που απειλούν να βλάψουν τα μεταφερόμενα εμπορεύματα προκαλώντας πιθανές φθορές ή και εμποδίζοντας την ασφαλή και αποτελεσματική ολοκλήρωση της μεταφοράς. Πολλοί και αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να προξενήσουν από τη ζημιά μέχρι και την καταστροφή του μεταφερόμενου εμπορεύματος με άμεση αρνητική συνέπεια να βρεθείτε υπόλογοι απέναντι στον ιδιοκτήτη τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσοι ασχολείστε με τον κλάδο του εμπορίου και των μεταφορών να αποκτήσετε την προστασία που χρειάζεστε από τυχόν δυσάρεστες και ζημιογόνες καταστάσεις. Η σιγουριά που σας προσφέρει η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική είναι το κλειδί για να αναλάβετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εμπορικά ρίσκα, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Γιατί ένα μικρό ποσό ασφάλισης δεν είναι τίποτε μπροστά στην εξασφάλιση των συμφερόντων σας και στα οικονομικά οφέλη που θα έχει το επάγγελμά σας!
Το έμπειρο δυναμικό της Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής, διαθέτοντας συνέπεια και κατανόηση για τις ανάγκες σας, βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία για να του προσφέρει την απαραίτητη στήριξη που χρειάζεται προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες σύγχρονες απαιτήσεις. Επιλέξτε το πακέτο ασφάλισης για μεταφορά εμπορευμάτων που ταιριάζει περισσότερο στις επαγγελματικές σας ανάγκες και δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την αξιόπιστη και ασφαλή μετακίνησή τους.