Ασφάλιση Υγείας

Η Υγεία μας αποτελεί από τα αρχαία χρόνια της ανθρώπινης ιστορίας μας το πολυτιμότερο αγαθό. Δεν είναι τυχαίες οι αναφορές που έχουμε από την Αρχαία μας ιστορία από Έλληνες φιλόσοφους για την προσωπική μας υγεία. Εμείς στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική κρατάμε σαν μότο το γνωμικό του πατέρα της Ιατρικής, του Ιπποκράτη, “Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν”.

Επειδή η προσωπική μας υγεία είναι πολύτιμη αλλά και συνάμα ευμετάβλητη πρέπει ο καθένας μας να προβλέψει για τον ίδιο τον εαυτό μας αλλά και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα ώστε σε κάθε περίπτωση να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Πως το καταφέρνουμε αυτό; Με ένα σωστό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας το οποίο το προσαρμόζουμε εμείς κατάλληλα ώστε να καλύπτει πλήρως της ανάγκες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Τι περιλαμβάνει μια ασφάλεια υγείας?

Η βασική κάλυψη ενός ασφαλιστικού προγράμματος υγείας είναι η αποζημίωση των εξόδων νοσηλείας σε νοσοκομείο ή σε κάποιο συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρικό ίδρυμα με σκοπό τη θεραπεία ενός προβλήματος υγείας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος και περιλαμβάνει εξετάσεις, υλικά, φάρμακα και άλλα.

Οι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το κόστος ενός ασφαλιστικού προγράμματος υγείας είναι αρκετοί, αλλά οι πιο βασικοί είναι το όριο κάλυψης που θα επιλέξουμε, η απαλλαγή που μπορεί να έχουμε στις καλύψεις και η ηλικία του ασφαλισμένου.

Τα παραπάνω αποτελούν μια απλοϊκή προσέγγιση για μια ασφάλεια υγείας. Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική η ασφάλιση της υγείας σας δεν είναι απλή υπόθεση, δεν θα κοιτάξουμε φυλλάδια και θα μαζέψουμε προσφορές!

Κάθε πρόγραμμα για ασφάλεια υγείας έχει την χρησιμότητα του και τις λεπτομέρειες του τις οποίες θα σας αναλύσουμε και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και όχι αυτό που συμφέρει εμάς! Μια ασφάλεια υγείας είναι ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια της ζωή σας.

Και επειδή τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη προστασία της υγείας μας, ελάτε στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική και μαζί θα βρούμε την φροντίδα που πραγματικά χρειάζεστε.

Κλείστε ραντεβού με έναν από τους έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους υγείας της Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής και ξενοιάστε. Έξυπνες και οικονομικές λύσεις για όλους.