Ασφάλιση Σπιτιού

Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, έτσι και εσείς, μετά από μόχθο και σκληρή δουλειά αποκτήσατε το δικό σας σπίτι. Μόνο εσείς γνωρίζετε το πραγματικό κόστος της κατοικίας σας, και δεν αναφερόμαστε μόνο στο υλικό κόστος. Άρα, μετά απο τόσο κόπο δεν μπορείτε να αφήσετε απροστάτευτο ίσως το πιο σημαντικό σας περιουσιακό στοιχείο. Η ασφάλιση της κατοικίας σας είναι σημαντική.

Για ασφάλεια σπιτιού, ασφάλεια περιεχομένου, ασφάλεια πυρός, ασφάλεια αστικής ευθύνης οικογενειάρχη, ασφάλεια κατοικίας με δάνειο και πολλά άλλα είδη ασφάλισης, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι, να μας καλέσετε για ένα ραντεβού ή να συμπληρώσετε την φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική, μέλημά μας είναι να εντοπίσουμε την ιδανική ασφάλεια σπιτιού για την κατοικία σας, αναλύωντας κάθε πιθανό κίνδυνο θα βρούμε την ασφαλιστική κάλυψη για το δικό σας σπίτι, την ασφάλεια κατοικίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από το είδος του ακινήτου που ζείτε ή κατέχετε. Το έμπειρο προσωπικό μας θα επανεξετάσει τις απαιτήσεις ασφάλισης του ακινήτου σας και θα σας προτείνει την καλύτερη πολιτική που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας και στο budget σας.

Μετά από 20 χρόνια εμπιστοσύνης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας σην ασφάλεια σπιτιού, η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική είναι σε θέση με πολλές επιλογές και ευελιξία να σας προσφέρει οικονομικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που θα καλύπτουν και θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο βαθμό προστασίας που εσείς επιθυμείτε και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Προσφέρουμε πολλά είδη ασφάλισης κατοικίας και συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, όχι οποιεσδήποτε εταιρείες, αλλά τις πιο αξιόπιστες στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Είτε χρειάζεστε απλή ασφάλεια κτιρίου, είτε ασφάλεια περιεχομένου για το ακίνητό σας, είτε για προσωπικά σας αντικείμενα μεγάλης αξίας, είτε την πλήρη ασφάλιση κατοικίας σας ακόμη και αν οι ανάγκες σας ξεπερνούν τα συνηθισμένα, να είστε σίγουροι ότι οι έμπειρη ομάδα της Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής θα σας καλύψει με σιγουριά. Ό,τι και αν συμβεί, θα είμαστε εκεί, δίπλα σας.