Ασφάλιση οχημάτων

Γιατί το καλύτερο όχημα… είναι η πρόληψη!
Ασφαλίστε τα οχήματά σας και κινηθείτε άνετα σε κάθε διαδρομή. Πριν από κάθε μικρό ή μεγάλο ταξίδι, εκείνο που προέχει, είναι εσείς και τα δικά σας πρόσωπα να νιώθετε εξασφαλισμένοι.

Επειδή στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική αισθανόμαστε αυτή την ανάγκη σας, αναλαμβάνουμε την ασφάλιση οχημάτων προσφέροντας επιλεγμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων για αυτοκίνητο, μηχανή ή σκάφος που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε ιδιώτη ιδιοκτήτη.

Πολλαπλές παροχές και ευέλικτες επιλογές συνθέτουν ένα πλήθος από προγράμματα ασφάλισης οχημάτων για να μπορείτε εσείς να νιώθετε άνετα όταν μετακινείστε, ή όταν το όχημά σας βρίσκεται παρκαρισμένο ή σταματημένο με ή χωρίς εσάς επιβαίνοντα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πρόγραμμα ασφάλισης οχήματος που σας ταιριάζει για το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή το σκάφος σας! Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική, η ασφάλιση κάθε οχήματος φροντίζουμε να έχει το ονοματεπώνυμό και την προσωπικότητά σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Ασφάλιση αυτοκινήτου

Καθημερινά οι περισσότεροι από εμάς περνάμε πάρα πολλές ώρες στο αυτοκίνητό μας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αυτοκίνητο αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας! Και τι χρειάζεται να νιώθουμε πάντα όταν βρισκόμαστε σπίτι μας; Ασφάλεια και σιγουριά!

Παρά το γεγονός ότι η ασφάλεια αυτοκινήτων αποτελεί τυπική υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη, η πραγματική αξία της είναι πολύ μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται εδώ αποκλειστικά για εμάς, πριν από οποιαδήποτε πιθανή αρνητική κατάσταση ενώ βρισκόμαστε στο δρόμο με το αυτοκίνητό μας.

Για να είστε πάντα ήρεμοι και ξένοιαστοι όσο βρίσκεστε στο τιμόνι, ή να κοιμάστε ήσυχοι όσο το αυτοκίνητό σας βρίσκεται παρκαρισμένο, στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική έχουμε δημιουργήσει μια πλήρη σειρά με προγράμματα για ασφάλιση αυτοκινήτου που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες. Διαθέτοντας τεράστια πείρα στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτου προσφέρουμε ευελιξία μέσα από πολλαπλές ασφαλιστικές επιλογές για το αυτοκίνητό σας.

Απολαύστε ασφαλή μετακίνηση στους δρόμους πόλεων ή ταξιδέψτε άνετα με το αυτοκίνητό σας, χαρίζοντας στον εαυτό σας τη δυνατότητα να οδηγεί μέσα σε κάτι πολύ πιο σταθερό και ασφαλές από… ένα κουτί με τέσσερις ρόδες. Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική έχουμε προβλέψει και καλύπτουμε όλα τα δυσάρεστα σενάρια που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου εξασφαλίζοντας την άμεση οικονομική αποκατάσταση κάθε περίπτωσης.

Με την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική το αυτοκίνητό σας αποτελεί δική μας ευθύνη! Ενημερωθείτε άμεσα για τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της εταιρείας μας, επιλέξτε το πακέτο ασφάλισης που σας ταιριάζει και… ξενοιάστε!

Ασφάλεια Μοτοσυκλέτας

Είτε χρησιμοποιείτε την μοτοσυκλέτα σας σαν κύριο μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις σας, είτε αποτελεί τη δεύτερη επιλογή σας για μετακίνηση, είτε οδηγείτε την μοτοσυκλέτα σας επειδή απολαμβάνετε όσο τίποτε άλλο τις μαγευτικές διαδρομές στο νησί της Κέρκυρας, στην υπόλοιπη Ελλάδα ή ακόμα και εκτός της χώρας, τότε είναι απόλυτα απαραίτητη η ασφάλιση του δικύκλου σας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Η Κερκυραϊκή Ασφαλιστική με γνώμονα τις δικές σας απαιτήσεις και τις δικές σας ανάγκες, είναι πάντα σε θέση να σας παρέχει την πλήρη ασφάλιση του οχήματός σας, ώστε να είστε πάντα καλυμμένοι και σε κάθε περίπτωση από έναν απλό έλεγχο της τροχαίας μέχρι κάλυψη σε ενδεχόμενα τροχαία ατυχήματα.

Για να νιώθετε σιγουριά και ελευθερία σε κάθε διαδρομή με τη μοτοσυκλέτα σας, έχοντας πάντα την ανθρώπινη εξυπηρέτηση, την υποστήριξη και την αξιοπιστία της Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής μπορούμε να σας παρέχουμε το καλύτερο πακέτο ασφάλισης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η ασφάλεια αστικής ευθύνης είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και μέσω αυτής αποζημιώνονται τα άτομα ή τα αντικείμενα που υπέστησαν ζημιά σε ενδεχόμενο περιστατικό στο ευθύνεται το όχημά σας, βάσει Κ.Ο.Κ

Ασφάλιση σκάφους

Δεν είναι τυχαίο που οι Έλληνες ήταν διαχρονικά κορυφαίοι θαλασσοπόροι. Από τα αρχαία χρόνια ήδη είχαν καταλάβει την αξία της θάλασσας, αλλά πολύ περισσότερο γνώριζαν την αξία της θάλασσας όταν η πλεύση σε αυτή είναι ασφαλής από κάθε άποψη.

Σε μια χώρα που περιστοιχίζεται από θάλασσα και κατακλύζεται από εκατοντάδες νησιά και ακόμη περισσότερες παραλίες, οι ιδιοκτήτες σκαφών αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού. Αυτός είναι ο λόγος που η ανάγκη ασφάλειας στις θαλάσσιες μετακινήσεις είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Τώρα έχετε κι εσείς τον τρόπο να αποφύγετε τις… φουρτούνες με τα προγράμματα ασφάλισης για σκάφος από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική. Μια πλήρως ενημερωμένη σειρά από πακέτα ασφαλίσεων για σκάφος κάθε τύπου προλαμβάνει για το σκάφος σας οποιαδήποτε δυσάρεστη συγκυρία που μπορεί να συμβεί όσο βρίσκεται στη θάλασσα με ή χωρίς εσάς.

Με τα εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης για σκάφος από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική μπορείτε να νιώσετε ασφαλείς από οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση  συμβεί στη διάρκεια πλεύσης με το σκάφος, προλαμβάνοντας για εσάς οικονομικές απώλειες σε περίπτωση υλικών ή σωματικών βλαβών που θα μπορεί να προκληθούν από το σκάφος σας σε τρίτους. Προστατευτείτε ακόμα και όταν το σκάφος βρίσκεται αγκυροβολημένο από την πιθανότητα κλοπής, ή απέναντι σε υλικές ζημίες από πληθώρα ατυχημάτων από τρίτους, ακόμα και από φυσικές καταστροφές. Δίνουμε την απάντηση σε κάθε απρόβλεπτη κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το σκάφος σας στη θάλασσα… προβλέποντας από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο μεγάλο γεγονός που αφορά τη δική σας προστασία και του σκάφους σας.

Με τα πακέτα ασφάλισης για σκάφος της Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής κανένας ιδιοκτήτης σκάφους δεν μένει παραπονεμένος: διαθέτοντας εξειδίκευση και πείρα στις θαλάσσιες διαδρομές, έχουμε συγκεντρώσει και σας προτείνουμε το πρόγραμμα ασφάλισης που ανταποκρίνεται στη δική σας περίπτωση.

Αποκτήστε το σήμερα και…περπατήστε σε γνώριμα νερά!