Ασφάλιση Συνταξιοδότησης και Αποταμίευσης

Ύστερα από μια ολόκληρη ζωή γεμάτη εργασία και έντονο ρυθμό, εκείνο που είναι αναγκαίο να απολαύσει κάθε άνθρωπος, πρέπει να είναι μια ήρεμη ζωή με πολλές επιλογές και δυνατότητες.
Η συνταξιοδότηση αποτελεί τη στιγμή που ένας άνθρωπος θα δρέψει τους μόχθους μιας προηγηθείσας ζωής, η οποία όσες ευχάριστες στιγμές κι αν είχε, περιοριζόταν στα αυστηρά εργασιακά πλαίσια και συνοδευόταν από τον καθημερινό κόπο της επίτευξης του μεροκάματου.

Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να αισθάνεστε σίγουροι ότι την κρίσιμη ώρα της συνταξιοδότησης κανείς και τίποτα δεν θα μπει ανάμεσα σε εσάς και το δικαίωμά σας να ζήσετε μια περίοδο ξενοιασιάς, απόλαυσης και χαλάρωσης.

Η κορυφαία λύση που έρχεται να εξασφαλίσει αυτό το δικαίωμά σας υπογράφεται από τα ασφαλιστικά προγράμματα συνταξιοδότησης και προγράμματα αποταμίευσης από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική. Ανακαλύψτε το πρόγραμμα που ταιριάζει με τις δικές προδιαγραφές και επιδιώξεις για τη συνταξιοδότησή σας και ολοκληρώστε μια μεγάλη κίνηση που είναι θα σας αποφέρει όλα όσα έχετε ονειρευτεί για το μέλλον σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Οι λογικές ανησυχίες που προκύπτουν από την οικονομική αβεβαιότητα της εποχής όσον αφορά το ασφαλιστικό σύστημα κάθε Έλληνα πολίτη από πλευράς κρατικού φορέα, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για σύγχρονα συνταξιοδοτικά προγράμματα που μπορούν να εγγυηθούν σιγουριά για το μέλλον σας.

Σε αντίθεση με το αγωνιώδες πνεύμα της εποχής, εσείς έχετε επιλογή: ακολουθώντας την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική μπορείτε να απολαύσετε έμπιστες συνταξιοδοτικές λύσεις μέσα από ευέλικτα προϊόντα και πακέτα συνταξιοδότησης που προσφέρουν την οικονομική ανεξαρτησία και τη βεβαιότητα που χρειάζεται το μέλλον σας.

Μέσα από μια προσεγμένη επιλογή από κορυφαία συνταξιοδοτικά προγράμματα ασφάλισης και προγράμματα αποταμίευσης, έχετε την ευκαιρία να «χτίσετε» εσείς το μέλλον που επιθυμείτε. Ανακαλύψτε ευέλικτα προγράμματα αποταμίευσης που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε σταδιακά το κεφάλαιο που θα επωφεληθείτε όταν εσείς αποφασίσετε.

Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας τη αξία της αποταμίευσης για ένα ανώτερο ποιοτικά επίπεδο ζωή, παρέχουμε προγράμματα ασφάλισης για να αποταμιεύετε συστηματικά το χρηματικό ποσό που έχετε ορίσει, ώστε να αποδειχθεί η ασφάλειά σας απέναντι σε ένα έκτακτο γεγονός στο μέλλον, μια ενίσχυση για τα παιδιά σας, να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο για τα χρόνια που θα βρίσκεστε στη σύνταξη, να προσθέσετε ένα μεγάλης αξίας περιουσιακό στοιχείο, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

Η διασφάλιση ενός μελλοντικού ποιοτικού βιοτικού επιπέδου δεν είναι ουτοπία, αλλά μια εφικτή δυνατότητα, που μπορεί να γίνει η δική σας πραγματικότητα προσφέροντάς σας μια ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας όρους.

Η στροφή στα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης δεν αποτελεί πλέον μια ακόμα επιλογή, αλλά τον δρόμο που θα σας οδηγήσει να απολαύσετε τη ζωή σας όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Κατανοώντας απόλυτα τις βεβαρημένες οικονομικές συνθήκες και τις απαιτήσεις της εποχής και ενστερνιζόμενοι τις δικές ανησυχίες για το αύριο, προτείνουμε συνταξιοδοτικές και αποταμιευτικές λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Ζητήστε σήμερα προσφορά

Η ομάδα της Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής είναι εδώ για να σας προτείνει μοναδικά ασφαλιστικά πακέτα συγκεκριμένα για τις ανάγκες σας.