Ασφάλεια ταξιδιού

Προϋπόθεση για ένα πετυχημένο ταξίδι είναι να φτάσετε στον προορισμό σας και να επιστρέψετε ασφαλείς και γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις. Για όλους εσάς που σας αρέσει να ταξιδεύετε συχνά σε Ελλάδα ή εξωτερικό, η «ασπίδα» απέναντι σε οποιαδήποτε αρνητική συγκυρία μπορεί να επηρεάσει το ταξίδι σας βρίσκεται στα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική.

Ιδιωτική ασφάλεια ταξιδιού μέσα από προγράμματα ασφάλισης ειδικά διαμορφωμένα με πολλαπλές επιλογές για να είστε καλυμμένοι σε κάθε αρνητική περίπτωση που μπορεί να προκύψει.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Εξασφαλιστείτε απέναντι σε συνηθισμένα ή και ξαφνικά απρόοπτα που μπορούν να συμβούν σε κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι σας, προσθέτοντας άγχος ή ανεπιθύμητα προβλήματα. Νιώστε ασφάλεια σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε με παροχές κάλυψης ακόμα και για ιατρικό ζήτημα σε περίπτωση ανάγκης.

Ζήστε απόλυτα την εμπειρία κάθε ταξιδιού με οποιοδήποτε μέσο και αν ταξιδεύετε, αφήνοντας στα κατάλληλα χέρια την ασφάλειά σας. Με τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης ταξιδιού από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική κάθε σας ταξίδι παραμένει… μόνο ευχάριστες στιγμές!

Γιατί η σωστή προετοιμασία για ένα ταξίδι δεν αφορά μόνο τις αποσκευές!