Ασφάλιση Ζωής

Πολλά απρόβλεπτα μπορούν να συμβούν στην πορεία της ζωής ενός ανθρώπου. Γι’ αυτό και όλοι αναζητούμε σιγουριά για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε κάθε μας απόφαση. Στην Κερκυραϊκή Ασφαλιστική δεν λέμε ότι μπορούμε να γνωρίζουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Ωστόσο, γνωρίζουμε απόλυτα γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο χρειάζεται να πάρετε τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής σας: προγράμματα για Ασφάλιση Ζωής από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική προκειμένου να είστε σίγουροι για την εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων σε περίπτωση που μια αρνητική συγκυρία προκαλέσει ατύχημα ή ακόμα και απώλεια της δική σας ζωής.

Με τα προγράμματα Ασφάλισης Ζωής μπορείτε να βρεθείτε ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών που καλύπτουν απόλυτα και άμεσα τους αγαπημένους σας, παρέχοντάς τους το κεφάλαιο κάλυψης που έχετε επιλέξει για να τους προστατέψετε. Εξασφαλίζουν ακόμα τα δικαιώματά τους από τη συμμετοχή σας σε υπό διανομή κέρδη ή σχετικά οφέλη που προκύπτουν από εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας
>Διεύθυνση Γραφείων: Πολυχρονίου Κωνσταντά 15
>Τηλέφωνο: 2661025598 & 2661036474
>Fax: 2661030762

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη 8:30 – 14:00 & 17:30-20:30

Πρόκειται για ευέλικτα προγράμματα Ασφάλισης Ζωής που έχουν επιλεχθεί ύστερα από ειδικές μελέτες έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε επαρκώς την οικογένειά σας ή εκείνα τα πρόσωπα που έχετε επιλέξει, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Με την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική μπορείτε να εξασφαλιστείτε από κάθε πιθανότητα που ενδέχεται να μην σας επιτρέψει να εργαστείτε, στερώντας από τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας τη δυνατότητα να αντλήσει οικονομικούς πόρους επιβίωσης. Προγράμματα για ασφάλιση Ασθένειας και Ατυχήματος και επιπλέον προγράμματα για Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος διατίθενται προκειμένου να είστε απόλυτα εφοδιασμένοι απέναντι στον καθημερινό εργασιακό αγώνα και τις δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει.

Δεν είναι απλώς μια απόφαση που ίσως να αλλάξει τη ζωή σας. Είναι μια επιλογή που είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε πλέον την καθημερινότητά σας, τον τρόπο με τον οποίο ατενίζετε το μέλλον. Κόντρα σε αυτές τις πιεστικές εποχές, εσείς μπορείτε να νιώσετε σιγουριά εξασφαλίζοντας ό, τι πιο πολύτιμο έχετε στη ζωή σας: την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα προγράμματα Ασφάλισης Ζωής από την Κερκυραϊκή Ασφαλιστική αποτελούν την επένδυση που κάθε σύγχρονος άνθρωπος πρέπει να κάνει, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να αξιοποιηθεί από την οικογένειά σας, καλύπτοντας έτσι τις οποιεσδήποτε ανάγκες παραστούν από κάποια αρνητική συγκυρία που αφορά εσάς.

Η προστασία των αγαπημένων σας δεν είναι ζήτημα που αξίζει να «παίζει» κανείς. Κάντε σήμερα το μεγάλο βήμα γι’ αυτούς και απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές μαζί τους, γνωρίζοντας ότι είναι απόλυτα προστατευμένοι. Από εσάς.

Ζητήστε σήμερα προσφορά

Η ομάδα της Κερκυραϊκής Ασφαλιστικής είναι εδώ για να σας προτείνει μοναδικά ασφαλιστικά πακέτα συγκεκριμένα για τις ανάγκες σας.