ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ INSURANCE BROKERS

Το γραφείο μας έκανε τα πρώτα του βήματα το 1972 με μία συνεργασία που τόλμησε ο Τζίμης Κανταρέλης με την Αδριατική Ασφαλιστική.

Άλλες εποχές, μακρινές, δύσκολες και επιφυλακτικές, καθώς η λέξη ιδιωτική ασφάλιση ήταν άγνωστη για το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής.
Το πάθος όμως και το ήθος ήταν τέτοια, όπου η τοπική κοινωνία τον εμπιστεύτηκε, τον αναγνώρισε και έτσι κατάφερε να ανοίξει ένα μικρό ασφαλιστικό γραφείο στην πόλη της Κέρκυρας παρέχοντας κυρίως ασφάλειες αυτοκινήτου και ασφάλειες υγείας.

Η τοπική κοινωνία στήριξε την προσπάθειά του όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα 45 χρόνια μετά, το ασφαλιστικό γραφείο, να έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο πρακτορείο ασφαλιστικών προϊόντων. Το γραφείο συνεχίζει να λειτουργεί ακόμη σαν οικογενειακή επιχείρηση, βασισμένη στις αρχές του ιδρυτή της, ενώ πλέον έχει περάσει στα χέρια του Πέτρου Κανταρέλη, υιού του Τζίμη, ο οποίος με διαφορετική δυναμική εξελίχθηκε και επεκτάθηκε σε όλους τους κλάδους ασφαλειών και με αξιόπιστους συνεργάτες σήμερα, αποτελεί ένα από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα πρακτορεία ασφαλιστικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Η δέσμευση προς τους πελάτες του γραφείου αποδείχθηκε επιτυχής, κάτι που οδήγησε στο άνοιγμα δύο ακόμη γραφείων στο Βόρειο τμήμα του νησιού, έτσι ώστε και οι κάτοικοι του Βορρά, να μπορούν να εξυπηρετηθούν με σεβασμό και αμεσότητα.

Από την ίδρυση του γραφείου μέχρι και σήμερα η “Κερκυραϊκή Ασφαλιστική” εξακολουθεί να εργάζεται με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στους ασφαλισμένους αλλά και απέναντι στις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζεται, με συνεχείς επιβραβεύσεις και αναγνωρίσεις στο αντικείμενο που πραγματεύεται.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους ασφαλισμένους στην “Κερκυραϊκή Ασφαλιστική” , η εμπιστοσύνη και οι διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι η εγγύηση για την εγκυρότητα και ήθος που διακατέχει την εταιρεία. Σκύβοντας πάνω από την ανάγκη του κάθε ενδιαφερόμενου για ασφάλεια, με ενδιαφέρον και κατανόηση στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του και με τον σωστό οικονομικό σχεδιασμό η “Κερκυραϊκή Ασφαλιστική” προτείνει λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Είτε ψάχνετε ασφάλεια για το σπίτι, για το αυτοκίνητο, την επιχείρηση ή την υγεία σας ή ακόμη και για την περιουσία σας, η “Κερκυραϊκή Ασφαλιστική” είναι εδώ για εσάς.

Με μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και το πιο αξιόπιστο δίκτυο ασφαλιστικών εταιρειών η “Κερκυραϊκή Ασφαλιστική” γρήγορα και πάντα με μοναδική προσέγγιση στις ανάγκες σας, έχει τις λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε